Kate Beckinsale har i løbet af sin karriere været med i en lang række film, siden hun fik sin debut i 1993, hvor hun havde en mindre rolle i filmen ‘Much Ado About Nothing’. Dengang var hun stadig studerende på University of Oxford.

Først i slutningen af 1990’erne rykkede hun til USA, hvor hun fik mere succes med sin karriere som skuespiller. Blandt andet landede hun en rolle i den ikoniske film ‘Pearl Harbor’, der havde premiere tilbage i 2001.

Hun er dog særligt kendt for sin rolle som Selene i filmserien ‘Underworld’, der løb fra 2003 til 2016. Filmene var meget populære, og tog den engelske skuespillerindes karriere til nye højder.

Dette har været medvirkende til, at hun i højere grad er blevet kendt for sine roller i actionfilm, herunder Van Helsing (2004), Whiteout (2009), Contraband (2012), og Total Recall (2012).

På de sociale medier har Kate Beckinsale flere gange bevist, at hun bestemt formår at holde sig i god form, selvom hun er fyldt 49 år.

Blandt andet har hun delt billeder, hvor hun er iført en grøn stropløs bikini. Her ser man tydeligt, at hun har en tonet og slank krop, der sandsynligvis vil gøre mange misundelige.

Derudover har hun også delt et billede af, at hun går tur med sine to katte, Clive og Willow, ved siden af den store swimmingpool i hendes luksuriøse baghave.

Også på dette billede er hun iført en stropløs bikini, men denne gang er den sort. Hertil har hun iført sig et par højhælede sko, mens hun giver fri udsigt til hendes skønne krop.

Foto: Instagram

I de seneste år har det været begrænset, hvor mange større film og tv-serier, hun har været involveret i. 

Sidste år havde hun dog rollen som Maxine i filmen ‘Prisoner’s Daughter’, mens hun i 2021 havde rollen som Beth Burgess i serien ‘Guilty Party’. I samme års spillede hun også med i filmen ‘Jolt’, hvor hun havde en af hovedrollerne.