Flere Hollywood-stjerne har nogle hobbies privat, som deres fans måske ikke engang kender til. Herunder har vi fundet otte Hollywood-stjerne, der dykker ned i en privat hobby, når de er trådt ud af rampelyset.

Bag de glitrende røde løbere og blitzende kameraer gemmer Hollywood-stjerner på hemmeligheder, der ville overraske selv deres største fans. Når projektørerne slukkes, og skuespillerne træder ud af rampelyset, kan deres fritidsinteresser variere fra det fascinerende til det bizarre.

I denne artikel dykker vi ned i nogle af filmbranchens største ikoners besynderlige hobbies, der viser, at selv de mest glamourøse berømtheder har en unik og personlig side, som vi sjældent får et glimt af. Fra knivsamlinger til biavl, forbered dig på at blive overrasket og inspireret af disse Hollywood-stjerners uventede passioner:

Herunder kommer vi med otte store Hollywood-stjerner, som alle gemmer på en personlig hobby, du næppe havde regnet med.

  1. Angelina Jolie – Knivsamling: Den berømte skuespillerinde og filminstruktør er kendt for sin fascination af knive og har en imponerende samling af dem. Det skriver catawiki.
  2. Johnny Depp – Barbie-samling: Den talentfulde skuespiller er kendt for sin omfattende samling af Barbie-dukker, som han angiveligt bruger til at slappe af og kreativt udforske forskellige karakterer. Det skriver Entertainment Earth.
  3. Tom Hanks – Antikke skrivemaskiner: Tom Hanks har en stor samling af antikke skrivemaskiner og har endda skrevet en bog om dem, kaldet “Uncommon Type.”. Det skriver TheThings.com
  4. Nicolas Cage – Tegneserier og memorabilia: Cage er kendt for sin store samling af tegneserier og memorabilia, såsom en dinosaurkranie og en samling af hajtænder. Det skriver catawiki.
  5. Gwyneth Paltrow – Biavl: Skuespillerinden og iværksætteren er en hobbybiavler og har flere bikuber i sin have. Det skriver blythewoodbeecompany.
  6. Scarlett Johansson – Puslespil: Den talentfulde skuespillerinde elsker at lægge puslespil og finder det afslappende og terapeutisk.
  7. Keanu Reeves – Motorcykler: Keanu Reeves er en passioneret motorcykelentusiast og har endda startet sin egen motorcykelproduktion, kaldet Arch Motorcycle Company. Det skriver Webbikeworld.
  8. Mila Kunis – World of Warcraft: Skuespillerinden Mila Kunis er kendt for at være en ivrig spiller af online-rollespillet World of Warcraft i sin fritid. Det skriver gamerant.com.