Resultatet af DNA-prøverne viste, at hun ikke var Madeleine McCann, som den unge polske pige ellers i mere end en måned havde påstået. Det har nu fået hende til at rase mod kvinden, som hjalp hende.

Den kvinde, der gennem flere måneder skabte overskrifter i hele verden, fordi hun hævdede at være den forsvundne Madeleine McCann, har udtalt sig for første gang, efter en DNA-test har vist, at hun ikke er datter af Gerry og Kate McCann.

Den unge kvinde fik skabt et stort postyr omkring sig selv, efter at have oprettet Instagram-profilen ‘@iammadeleinemccann’, hvor hun forklarede, at hun mente, at hun var den britiske pige, der forsvandt i 2007.

Efter at have hævdet i flere uger, at hun var blevet kidnappet som barn, og endda flygtede fra sit hjemland Polen til Californien, hvor Dr. Fia Johansson holder til, beviste testen, at hun er polsk.

Men nu viser det sig, at den 21-årige Julia Wendell er sur på den 40-årige Dr. Fia Johansson, da hun mener, at hun blot udnyttede hende til at få flere følgere og flere kunder i sin forretning som ‘medium’ og ‘privat efterforsker’, skriver Mirror.

“Da jeg mødte Fia for første gang, troede jeg, at hun ville hjælpe mig. Nu ved jeg, at hun bare ville have nye følgere og nye kunder,” hævder hun fra en ny Instagram-profil med navnet ‘Am I Julia Wendalt’.

På trods af, at hun er blevet præsenteret for en DNA-test, der har vist, at hun ikke er datter af Gerry og Kate McCann, bestred hun beviserne.

“Vi lavede en test hos AncestryDNA. For et par timer siden sendte Fia mig resultaterne fra en anden platform. Jeg fandt ud af, hvilken blodtype jeg har,” siger hun.

“Og den matcher ikke mine forældres blodtype. Min familie på min mors side har sagt flere gange, da jeg var yngre, at vi har rødder i Tyskland og Holland.”

Julia tog også til genmæle mod den store mængde kritik, hun er blevet udsat for gennem de seneste måneder. Her er hun især blevet kritiseret for at udnytte Madeleine McCanns forsvinden.

“Jeg er nødt til at sige, at jeg aldrig har sagt, at jeg er Madeleine. Jeg har altid sagt, at jeg tror, jeg kunne være Madeleine,” lyder det fra hende.

“Jeg har aldrig ønsket omtale. Jeg gjorde ikke alt dette for opmærksomhed eller en musikkarriere.”

Dr. Fia Johansson har været hurtig til at reagere på kritikken fra Julia, hvor hun har understreget, at den polske kvinde har fået alle informationer om hendes DNA-test.

“Julia fik alle oplysninger om hendes DNA-resultater, så hun selv kunne tjekke,” hævder hun.

“Selvom Julia er skuffet over denne afsløring, og rampelyset kan forsvinde, taler sandheden, som den er repræsenteret i resultaterne, til en måske uvelkommen ny virkelighed.”

“Jeg forsøgte at hjælpe hende med at finde sin sande identitet, som hun ønskede, og gennem denne rejse håbede jeg at give hende trøst med hendes nye virkelighed.”

“På trods af hendes seneste opslag ønsker jeg hende et godt og lykkeligt liv.”