Nu fortæller Lene Beier hvor familien skal bo.

Familien Beiers hus i Dragør er blevet solgt og den 1. maj skal Lene Beier, Anders Beier, parrets to sønner og hunden Bruce flytte ud.

Den helt store drøm er, at familien skal flytte til Østrig. Her har Lene og Anders længe været på udkig efter et lille hotel, som de kan drive sammen.

Men parret har endnu ikke fundet det helt perfekte sted endnu og derfor er det altså heller ikke Østrig, som familien Beier rykker til som det første.

Læs også: DR-deltager afslører: Står bag royale vielsesringe

Til BILLED-BLADET fortæller hun nu hvad der skal ske, når familien skal rykke ud af huset i Dragør.

Familien har fundet sig et hus i Tårnby, som de midlertidigt rykker ind i. Men Østrig er bestemt ikke lagt på hylden – tværtimod.

“Vi kører i to spor, hvor vi holder øje med alt, hvad der foregår i Østrig og tager ned og ser det, der skal ses, samtidig med at vi prøver at have en nogenlunde normal hverdag herhjemme,” fortæller Lene Beier.

Vi kender især Lene Beier fra en lang række programmer på TV 2, her er hun blandt andet vært på ‘Landmand søger kærlighed’, som også vender tilbage på skærmen i 2024.

Lene Beier har også slået fast, at selvom familien rykker til Østrig, så kommer hun stadig hjem og laver tv. Så det ser ikke ud til, at danskerne behøver at tage helt afsked med hende.