Julie Zangenberg er har måske ikke været særlig aktiv de seneste år. Alligevel er der en helt naturlig interesse fra skuespillerinden, der fik gang i sin karriere fra helt ung af.

Den gang var det filmen Klatretøsen, der banende vej til den røde løber for Julie allerede som 13-årig. Senere indledte hun et forhold til Nicklas Bendtner, hvor hun blev jaget vildt af ugebladene. Deres forhold varede flere år, og indeholdt flere pauser.

Hun er siden blevet kendt for sin skønhed og stil, og hun har næsten 100.000 følgere på sin Instagram-profil.

Sin egen personlige platform har hun benyttet til at tale åbent om at have brugt forskellige skønhedsindgreb for at ændre sit udseende. Mens hun har været åben omkring nogle af disse indgreb, er der også nogle, som hun ikke er lige så glad for at have fået foretaget.

I en nylig podcast-interview med Alt for Damernes “Skål Søster” åbnede hun op om sine skønhedsindgreb og sagde, at hun nu fortryder at have fået lavet sine bryster større i sine 20’ere.

Hun ønsker nu at reducere størrelsen på dem igen. Hun har også fået lavet sine læber større og fået botox-injektioner for at undgå rynkerne. Hun fortalte ligeledes, at hun ikke prøver at skjule sine skønhedsindgreb og er åben omkring det, hvis nogen spørger hende.

Julie Zangenberg talte også om, at hun har ændret sine æstetiske præference. Nu synes hun, at små, naturlige bryster ser bedre ud end store opererede bryster.