James Corden har gjort det klart, at det var en nem beslutning for ham at sige farvel til rollen som vært på ‘The Late Late Show’.

Den britiske vært, der tidligere har været skuespiller, afslørede i april sidste år, at han havde valgt at forlade sin rolle som tv-vært på ‘The Late Late Show’.

LÆS OGSÅ: Drew Barrymore afslører: Jeg faldt i igen

Nyheden om, at Corden havde valgt at trække sig, kom kort tid efter, at han havde forlænget sin aftale til at dække det ottende og sidste år.

I forbindelse med sin deltagelse i ‘The Drew Barrymore Show’, blev han spurgt om, hvorfor han besluttede sig for, at han ville trække sig fra rollen.

“Det er ikke på nogen måde let at forlade noget, der er så… Jeg kommer aldrig til at arbejde i et bedre miljø end det, jeg arbejder i nu,” lød det fra Corden, der overtog værtstjansen i marts 2025.

“Intet ved at forlade rollen, havde at gøre med, at jeg ikke kunne lide det. Jeg elsker det, men sandheden er, at det var en meget nem beslutning, fordi jeg altid vidste, at det var et eventyr, og jeg har aldrig nogensinde anset det for at være den endelige destination.”

Det, der fik ham til at træffe beslutningen, var en samtale med hans 11-årige søn Max, mens han optog sin Amazon Prime Video-serie ‘Mammals’.

“Jeg skulle filme på en søndag, og jeg kom ned omkring kl. 06 om morgenen, og min søn, der var ti år på det tidspunkt, sad på trappen, og han sagde: ‘Arbejder du i dag?’, og jeg sagde: ‘Det gør jeg’,” sagde han.

“Og han sagde: ‘Jamen det er søndag’, og jeg sagde: ‘Jeg ved det, ven, men denne tidsplan er bare over det hele. Vi skal bare have det gjort, fordi vi kun har en lille smule tid, før vi skal tilbage og lave showet,’ og hans ansigt falmede ligesom.”

“Jeg satte mig ind i bilen, og ringede til min kone Jules, og jeg sagde: ‘Jeg har indset, at vi i bedste fald har seks somre mere, hvor Max rent faktisk ønsker at være sammen med os, og jeg ikke kan spilde endnu en’.”

Han forklarede, at hvis han ville fortsætte sin rolle på talkshowet, ville det være ‘på bekostning af hans børn’.

LÆS OGSÅ: Rygterne har svirret: Har Drake lige bekræftet det?

“Det var virkelig alt, det handlede om. Jeg ved inderst inde, at det bedste for mig og det bedste for os som familie er at slå rødder i London, og det føles helt rigtigt på alle måde,” lød det.