Senest var James Corden i modvind efter et ubehøvlet restaurantbesøg. Denne gang er det noget helt andet, han bliver kritiseret for.

Det er ikke lang tid siden, at tv-personligheden James Corden var i vælten, efter at være blevet bandlyst fra en restaurant.

LÆS OGSÅ: Simon Cowell afslører afhængighed

Angiveligt var han meget ubehøvlet overfor en tjener på restauranten. Dette medførte, at restaurantens indehaver offentligt meldte ud, at Corden var bandlyst fra hans restaurant.

Efterfølgende har han både undskyld og forklaret sin side af sagen. Der skulle dog ikke gå længe, før han igen havnede i modvind.

Denne gang er der dog ikke tale om, at han har været ubehøvlet. Derimod bliver han kritiseret for at have stjålet en joke fra den britiske komiker Ricky Gervais.

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

For nylig udtalte han sig om, at han mener, at folk er sensitive på Twitter. I denne forbindelse brugte han en joke fra Gervais’ Netflix-show ‘Humanity’, som han gengav stort set ord for ord.

“Det svarer til at nogen hænger et skilt op i byen, hvor der står ‘Guitarlektioner’. Så ville folk i byen ikke råbe ‘Jeg vil ikke have guitarlektioner – jeg vil have klaverlektioner’. Det skilt var ikke til dig,” lød joken.

Efterfølgende er Corden blevet mødt af massiv kritik på de sociale medier, da flere har påpeget, at den minder rigtig meget om joken fra Ricky Gervais.

Den store opmærksomhed omkring det, har ført til, at den britiske komiker har meldt sig ind i debatten. Her gør han det klart, at han ikke tror, at det er noget, som Corden har gjort bevidst.

LÆS OGSÅ: Hailey og Justin Bieber jubler: Afslører familieforøgelse

“Jeg tænker, at en af forfatterne ‘fandt på den’. Jeg tvivler på, at han bevidst ville kopiere en kendt joke ord for ord,” lyder det fra Gervais på Twitter.