Den kendte TV-kok har været gift med den samme kvinde længe.

Hans hustru og ham, har i alt været gift i 23 år, og det har de ikke i sinde at lave om på. Selvom de har været sammen siden de begge var 18 år gamle.

For nyligt har de fejret deres fælles kærlighed ved at forny deres bryllupsløfter på Maldiverne.

De to har været gift siden år 2000. Til sammen har de fem børn.

Kokken delte billeder fra den romantiske seance på sin Instagram-profil og han beskrev det som et specielt øjeblik, inden børnene flyver fra reden.

Han skrev også, at ceremoniens ord gav endnu mere mening efter alt, hvad de har været igennem sammen.

Jamie og Jools’ kærlighed har ikke mistet gløden efter 23 års ægteskab, og de ser frem til at fortsætte deres liv sammen.

Jamie Oliver er en britisk kok, tv-vært og forfatter, der er kendt for sit arbejde med at promovere sund mad og bekæmpe fedme. Han blev født den 27. maj 1975 i Clavering, Essex, England og voksede op i en familie af restauratører.

Oliver begyndte sin karriere som kok i en alder af 16 år og blev senere opdaget af tv-producenter, der gav ham sin egen serie, “The Naked Chef”, i 1999. Siden da har han været vært for flere tv-programmer, herunder “Jamie’s Kitchen”, “Jamie at Home” og “Jamie’s 30 Minute Meals”.

Han har også skrevet en række bestseller-kogebøger, herunder “The Naked Chef”, “Jamie’s Italy” og “Jamie’s 15 Minute Meals”. Oliver har også modtaget flere priser for sit arbejde inden for gastronomi og velgørenhed, herunder Order of the British Empire (OBE) for sine tjenester til fødevareindustrien i 2003 og TED Prize i 2010 for sin indsats for at forbedre børns sundhed gennem mad.