Det gav Janni Ree tårer i øjnene, fortæller hun.

At påstå, at Janni og Karsten Ree er Danmarks mest populære par, er nok ikke helt forkert.

Derfor er det heller ikke gået manges næse forbi, at DBA-milliardæren og den tidligere forsidefrue forleden rejste til Afrika sammen, hvor de fik fejret Jannis fødselsdag.

Læs også: Ekspert udtaler sig om situationen: “Det er uholdbart”

For et par uger siden var Janni Ree dog kommet hjem, mens Karsten stadig befandt sig i syden. Over for HER & NU forklarede hun hvorfor:

Læs også: Nu er det officielt: Prins Harry sender stærkt signal til kong Charles

“Karsten er i Afrika, jeg er taget hjem uden ham. Han har godt af at være lidt længere tid dernede, og jeg vil gerne hjem til hundene og alt det andet, jeg har herhjemme, så otte dage for mig er rigeligt. Karsten har en masse og hygge sig med og passe på ham.”

Nu er parret genforenet på dansk grund igen, hvor de igen kan udføre hverdagens gøremål – men også prøve nye ting.

For kun et par dage tilbage besøgte Janni Ree nemlig en clairvoyant ved navn Rikke Rasmussen, og det beskriver hun som en vild oplevelse.

Læs også: Jonas Vingegaard og Trines luksuriøs villa: Se de vilde billeder her

HER & NU skriver, at forsidefruen har optaget hele seancen, og at hun gik derfra med et stort smil på læben.

“Min far stod ved siden af mig og holdt på min skulder og aede mig på kinden, og min gamle hund Coco lå ved mine fødder og passede på mig”, fortæller Janni Ree om oplevelsen ved gallapremieren på filmen ‘For evigt’ og fortsætter:

“Min far var der ligesom for at fortælle mig, det hele nok skulle gå. Det var meget fint, og jeg fik lidt tårer i øjnene.”

Læs også: Nu er det officielt: Prins Harry sender stærkt signal til kong Charles