Efter en boksekamp endte ‘Forsidefruen’ pludseligt i en limousine med kendt verdensstjerne.

Janni Ree endte mere eller mindre tilfældigt i en limousine med selveste Mike Tyson, fortalte hun forleden på den røde løber til premieren på boksefilmen “Creed 3”.

Vi kan nok alle nikke genkendelse til, at en aften ude i byen kan tage en uventet drejning en gang i mellem.

Når man hedder Janni Ree er det bare lidt vildere og, end det er hos de fleste af os.

Da hun blev spottet på den røde løer til forpremieren på boksefilmen ‘Creed III’, fortalte hun til pressen om sin store kærlighed til den til tider meget blodige sport.

“Jeg har jo været i LA og se Tyson og Holyfield-kampe, jeg elsker at sidde ringside,” fortæller Janni til SE og HØR.

Det er dog ikke kun i Amerika, at TV-kendissen har set på veltrænede mænd uden trøjer på, slå løs på hinanden. Også i Danmark har hun nydt professionel slagudveksling.

“Jeg så Tyson og Brian Nielsen da de boksede her (i Danmark red.),” siger hun og fortsætter:

“Jeg endte faktisk i en limousine med Tyson og mange andre. Jeg blev nærmest skubbet ind til det der afterparty, og pludselig sad jeg i en limousine.”

Mødet hun havde med den ansigtstatoverede bokser, var bestemt ikke kedeligt. Og Janni var heller ikke heeeeelt tryg ved Tysons selskab.

“Det var lidt væmmeligt, for han havde sådan en sølvtand. Vi skulle finde ud af musikken sammen, og det var lidt kaos,” griner fru Ree.

De endte dog med at have det sjovt og starte op i anlægget.

“Han kunne ikke lade være med at grine af mig, fordi jeg ikke kunne få styr på den musik,” afslører hun.

For knap og nap et år siden, blev det meldt ud, at ‘Forsidefruer’ stopper på ubestemt tid, og i dag er der ikke noget, der tyder på, at TV 3-serien vender tilbage.

Læs også: Janni Ree røber: Mere TV på vej

Men du kan roligt ånde lettet op, hvis du ligesom os elsker at se Janni folde sig ud på skærmene.

“Jeg skal noget lige rundt om hjørnet, noget meget udfordrende, og så kan jeg ikke sige mere,” fortæller Janni og tilføjer, at det er tv, hun er ved at lave.