Jeanette Ottesen har delt et afklædt billede i kølvandet på kvindernes kampdag.

Den evigt populære Jeanette Ottesen har for alvor bidt sig fast på danskernes læber, når hun har gjort god figur i svømmebassinet. 

Det er nemlig blevet til deltagelse i OL fem gange siden hun deltog for første gang i Athen tilbage i 2004. 

Men man skal ikke spole tiden ret langt tilbage, før hun tog sit sidste svømmetag og kastede sig over at blive personlig træner. 

Men selvom det nok heller ikke er afklædte billeder, der er det første som dukker op i dit hoved, når du hører om skønne Jeanette Ottesen, så er det ikke desto mindre det, som den tidligere OL-atlet har helt i hendes seneste opslag på det populære sociale medie Instagram. 

For selvom hun er fyldt 35 år, så ændrer det ikke på det faktum, at hun ikke er bleg for at vise lidt hud. 

Og skulle du være blandt hendes 87 tusinde følgere, så har du måske stiftet bekendtskab med opslaget på hendes Instagram-profil. 

Men skulle du være blandt dem, der ikke har set godterne endnu, så er du blot ét klik væk. 

For i forbindelse med kvindernes kampdag, så har hun delt et afklædt billede med teksten “Glædelig kampdag alle i stærke kvinder. Lad os fejre vores kulturelle, politiske og økonomiske bedrifter -og HUSK, du må gerne prioritere DIG, og gøre noget godt for dig selv. Jeg er her hvis du har brug for hjælp til en livsstilsændring”. 

Og på trods af, at det ikke er hverdagskost for den personlige træner, at tiltrække sig opmærksomhed ved at dele letpåklædte billeder, så er det tilsyneladende noget, som hendes følgere er ellevilde med. 

Opslaget har da også i skrivende stund fået over 5.000 likes og et hav af kommentar, der alle hylder den skønne Jeanette Ottesen. 

Du kan finde opslaget ved at trykke her