Jeanette Ottesen meldte tilbage i december ud, at hun skulle skilles efter 5,5 års ægteskab.

I podcasten “Fantasier” afslører den tidligere topsvømmer, som for nylig er blevet skilt, at hun ikke har nogen problemer med at finde sengepartnere.

Jeanette Ottesen, der nyligt har er gået gennem en skilsmisse fra ægtemanden Marco Loughran, har allerede bevæget sig videre.

Dette afslører hun i DR-podcasten ‘Fantasier’, hvor værten ‘Elisa Lykke’ stiller spørgsmålet til alle gæster om, hvornår de sidst har haft sex.

Jeanette Ottesen afslører, at det ikke er mange dage siden, at hun sidst havde sex.

Skilsmissepapirerne er lige blevet underskrevet, men Jeanette Ottesen ser allerede ud til at være på vej videre i sit liv.

“Det er to dag siden,” svarer hun bramfrit.

Jeanette Ottesen har tidligere afsløret, at det var utroskab, der fik ægteskabet til at kuldsejle, og det bekræfter hun i podcasten, hvor youtuberen ‘Daniel Hoffe’ også er med i studiet.

“Jeg var meget loyal. Det var jeg desværre ene om at være, fortæller hun ærligt om det fallerede ægteskab.”

I starten af december måned, afslørede Jeanette Ottesen, at hun skulle skilles fra Marco Loughran, som hun havde dannet par med i 10 år. Fem af dem var som mand og kone.

I podcasten afslører den tidligere topsvømmer, der er mor til to, at hun er ved at falde på plads og til tilværelsen som single:

“At blive skilt efter det og træde ind i en verden, hvor alle bare er dyriske. Alle vil det hele,” fortæller hun om singlelivet, hvor der jævnligt tikker DM’s ind:  

“Mænd er meget progressive, og det er Instagram. Jeg er ikke på nogle datingapps,” afslører Ottesen, der er i gang med at ændre sin adfærd, når det kommer til at slå sig mere løs og nyde tilværelsen som single:

“Mænd er ret ligeglade, og jeg ville ønske, at jeg selv var mere ligeglad. Jeg øver mig på nu i mit nye liv at være mere ligeglad, for jeg har været meget ordentlig og meget reserveret,” forklarer hun og tilføjer:

“Hvorfor skulle du holde igen? Du får sgu ikke noget, hvis du holder igen,” siger hun med et grin.