Jes Dorph-Petersen er ramt ind en ny nedtur.

Jes Dorph-Petersen står over for at skulle finde et nyt arbejde, efter DK4 har besluttet at afslutte hans fodboldprogram på tv-stationen.

Dette sker efter en periode med arbejdsløshed, der fulgte efter hans afgang fra TV 2 i 2021. Dorph-Petersen, som tidligere var vært på TV 2, havde annonceret tidligt sidste år, at han ville være vært for fodboldmagasinet “Vi elsker fodbold” på DK4.

Nu bekræfter han over for Ekstra Bladet, at programmet ikke vil fortsætte, en beslutning truffet af DK4, primært af økonomiske årsager.

“Mit fodboldprogram kommer ikke til at fortsætte. Det er en DK4-beslutning, at programmet ikke skal fortsætte i hvert fald her i foråret. Det betyder så, at det stopper, ” forklarer han.

Jes Dorph-Petersen understreger, at afslutningen af programmet ikke skyldes konflikter eller uenigheder, men snarere at han ikke passer ind i DK4’s nuværende planer. Han udtrykker respekt for DK4’s beslutning og nævner en vedvarende interesse for programformatet, selvom han ikke har været den, der tjente mest på det.

Til trods for skuffelsen over programmet, som nåede at producere 29 episoder, så Dorph-Petersen potentiale i det og havde mange ideer til forbedringer. Han bemærkede, at det blev lettere at tiltrække kendte navne som Ebbe Sand, Søren Lerby og Klaus Berggren til studiet, hvilket gav ham håb om programmets succes.

Dorph-Petersen, der tidligere var kendt som Mr. News på TV 2, har ikke umiddelbare planer efter programmet og erkender, at han står over for økonomiske udfordringer.

Han har tidligere lavet en podcast for Bauer Media, men hans fortid med en sexisme-sag har fortsat at skygge for hans karriere, da nogle kvindelige kolleger har udtrykt ubehag ved at arbejde med ham.