I løbet af få år har den danske iværksætter Jesper Buch fået omsat en investering til opbygget en imponerende millionforretning. Det er sket i samarbejde med de to medejere af Treetop Trading.

Virksomheden står bag terrasser, hegn og akustikløsninger, og er vokset fra næsten ingenting til at være en fremadstormende virksomhed med serieinvestor Jesper Buch som medejer.

Jesper Buch har tidligere udtalt, at Treetops Trading er en af hans fem bedste investeringer. Men nu er størstedelen af virksomheden blevet solgt i en stor handel.

Den børsnoterede irske byggekoncern Kingspan Group, der opererer inden for byggematerialer i mere end 70 lande, overtager 75 % af Treetops Trading i forbindelse med handlen. Både Jesper Buch og Dennis Povlsen forlader ejerkredsen, mens Ricki Kjeldsen forbliver som administrerende direktør og ejer de resterende 25 % af selskabet.

Handlen har været længe undervejs, da Treetops Trading havde ønsket at sælge en del af virksomheden. Parterne er tilfredse med aftalen, der tilfører selskabet et betydeligt millionbeløb. Prisen på handlen er dog ikke noteret nogle steder.

Jesper Buch, der ejer 19 % af Treetops Trading gennem sit holdingselskab, udtrykker sin tilfredshed med virksomhedens vækst og understreger sin støtte til Ricki Kjeldsens fremtidige rejse som direktør.

Der er endnu ingen oplysninger om det præcise beløb, Jesper Buch har investeret i virksomheden, men han bemærker, at exiten er en betydelig succes og sandsynligvis hans største afkast siden Just Eat. Det siger han til mediet, Finans.

Jesper Buch blev medejer af Treetops Trading i 2020, da han ved en tilfældighed kom i kontakt med virksomheden under sin egen terrasse-renovering i Vamdrup. Han var så imponeret over konceptet, at han besluttede sig for at investere.

Ricki Kjeldsen, stifteren af Treetops Trading og medejer sammen med Dennis Povlsen, ser positivt på salget. Han har tidligere haft succes med at sælge ud af virksomheden og er overbevist om dens fortsatte potentiale. Han ønsker at ejerskabet af en mindre del af noget stort frem for en større del af noget mindre.