Det populære slankekuremiddel har et stort ‘MEN’. Flere advarer om ekstrem fare.

Jillian Michaels som til dagligt er personlig træner er ikke fan af den seneste vægttabstrend – kendisser og millioner af ikke-kendisser, der bruger diabetesmedicin til at slanke sig – og hun siger, at faktiske data beviser, at det bare ikke er risikoen værd.

Fitness-guruen sluttede sig til “TMZ Live” onsdag og delte bekymringer om diabeteslægemidlet Semaglutide – solgt som mærker som Wegovy og Ozempic – som fik FDA-godkendelse i 2021 til “kronisk vægtstyring” hos voksne med vægtrelaterede sundhedstilstande.

Jillian fortæller os, at det injicerbare lægemiddel har betydelige bivirkninger, der spænder fra typiske til alvorlige … inklusive kræft i skjoldbruskkirtlen, nyreproblemer og pancreatitis.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Sæt til side et øjeblik, det faktum, at diætdillen – som folk som Chelsea Handler, Elon Musk og Michael Rubin har undladt at deltage i – gør det sværere for diabetespatienter at udfylde potentielt livreddende recepter.

Men JM siger, at stofferne faktisk ikke hjælper folk med at nå væsentlige vægttabsmål. 

Hun tilføjer, at den virkelige kicker er, at en undersøgelse viser, at nogle brugere genvandt næsten 70 % af den vægt, de havde tabt ved at tage stoffet.

I sidste ende siger Jillian, at du kan opnå et meget mere effektivt, langvarigt vægttab ved at blive aktiv og træffe bedre kostvalg.

Hun anerkender, at nogle mennesker bare vil have genveje, og siger, at alle kan træffe individuelle valg – men når du ser dataene, er det klart, i det mindste for Jillian, at risiciene opvejer de potentielle kortsigtede fordele.