Joan Divine havde aldrig i sin vildeste fantasi forestillet sig, at hun skulle komme til at stå i den situation, som hun er i nu.

Den 13. februar lød der en trist melding fra Joen Divine og Michael Olesen.

De meddelte på deres sociale medier, at de gik fra hinanden.

“Det er med dyb kærlighed og respekt for hinanden, at vi har valgt vi skal bo hver for sig. Kærligheden har desværre haft sine udfordringer,” skrev de dengang til et opslag på Instagram.

Michael Olesen og Joan Divine havde dannet par siden 2011. De har begge åbent delt deres kamp for at få sønnen Felix. Her var parret i fertilitetsbehandling i ni år i Danmark.

Parret er nu flyttet fra hinanden og Joan Divine sætter nu ord på bruddet. Det sker i et opslag på hendes Instagram-profil.

I er mange der spøger mig om jeg er okay..

“De siger det tager 2 år.. 2 år før man er helt ovenpå igen i hvertfald for kvinder.. de siger det tager kortere tid for mænd. De siger alt bliver bedre med tiden. En ting jeg mærker 100% er at jeg aldrig i min vildeste fantasi havde troede at efter 9 år i den hårdeste fertilitetsbehandling heldigvis med en lykkelig slutning, skulle føre til den være den virkelighed jeg står i i dag,” skriver hun til opslaget.

Hun skriver også, at hun aldrig kommer til at være okay med at skulle dele sit ønskebarn.

I opslaget skriver Joan Divine også, at hun hele tiden prøver at gå med sit hjerte først, og prøve at sende god energi ud – fordi det så måske kommer tilbage igen.

“For jeg tror ikke på vi får noget vi ikke kan klare her i livet, og det skal gøre ondt til tider, de er også okay, selvom det kan være svært at navigere i.. Jeg tror på der altid en mening med alt,” slutter hun af.

Du kan se hele opslaget herunder: