Nu er der ikke længe til den 17. april, hvor det hele løber af stablen.

DM i Skills hylder Danmarks dygtigste faglærte med et brag af en åbningsceremoni onsdag den 17. april kl. 19.00 på Dyrskuepladsen i Roskilde, hvor Josefine Høgh er vært. 

Fest, farver og faglige talenter er omdrejningspunktet, når Josefine Høgh åbner DM i Skills 2024.

Josefine Høgh får flot selskab af medvært, Christian Degn, og Basim bidrager med festlige rytmer, når de 280 konkurrencedeltagere præsenteres fra scenen.

Læs også: Mette Sommer afslører sjov detalje: Sådan opdagede hun graviditeten

Det oplyser Skills Denmark i en pressemeddelelse.

“Jeg glæder mig vanvittigt meget til åbningen af DM i Skills og særligt til at byde æresgæsterne – alle konkurrencedeltagerne – velkommen. Jeg er jo selv et kæmpe konkurrencemenneske og kan lige forestille mig, hvor meget de seje talenter glæder sig til DM i Skills – og hvor mange timer, de har knoklet for at nå dertil. Det bliver kæmpestort og superfestligt”, siger Josefine Høgh, tv-vært på DR og vært ved både åbning og afslutning til DM i Skills.

Fakta om DM i Skills 2024
DM i Skills er danmarksmesterskabet for unge faglærte på erhvervsuddannelserne. I år kæmper 280 unge om de eftertragtede guldmedaljer inden for 47 forskellige fag. Dyrskuepladsen i Roskilde danner rammen for DM i Skills 2024, og konkurrencerne kører tre intense dage fra torsdag morgen den 18. april kl. 8.00 til og med lørdag den 20. april, hvor medaljeoverrækkelserne finder sted kl. 14.00.
Der er gratis adgang alle dage og forventes op mod 50.000 besøgende.
Læs meget mere om konkurrencer, deltagere og events i eventet på www.skillsdenmark.dk

Læs også: Afslører: Stor ændring på vej i populært DR-program

DM i Skills arrangeres af SkillsDenmark i tæt partnerskab med Roskilde Kommune, Region Sjælland og Børne- og Undervisningsministeriet.

Alle er velkommen til åbningsfesten
Åbningsceremonien til DM i Skills2024 er onsdag den 17. april kl. 19.00 på Dyrskuepladsen, Darupvej 19, 4000 Roskilde. Alle er velkommen. Der er gratis adgang og parkering.
Åbningsceremonien livestreames her: https://www.youtube.com/@SkillsDenmarkVideo/videos