Skuespiller og model Julia Fox har flere gange bevist, at hun ikke er bange for at vise hud, og nu har hun gjort det igen.

Den 33-årige skuespiller dukkede op på catwalken ved Alexander Wangs første show ved New York Fashion Week siden 2019 i et outfit, hvor der ikke var meget, der var overladt til fantasien.

LÆS OGSÅ: Tidligere Disney-stjerne skal mentalundersøges

Hun var nemlig iført et outfit, der mestendels var gennemsigtigt, hvorfor der var frit udsyn til store mængder hud på Julia Fox’ krop.

En smule dækket var hun dog af en oversized blazer, mens resten af hendes outfit bestod af et par beige trusser og en gennemsigtig mesh-kjole dækket af krystaller.

Derudover havde den 33-årige stjerne også valgt at lade sin bh ligge derhjemme, da hun skulle tage del i Alexander Wangs show, hvor hun stod for at lukke for en af showets tre akter.

Derudover havde hun trukket sit mørke hår tilbage, hvilket hun havde kombineret med en rød læbestift, som bestemt var iøjnefaldende, om end ikke helt så meget som resten af hendes outfit.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian fik enormt beløb for foredrag ved konference

I en video, der er blevet delt på Alexander Wangs profil på det sociale medie TikTok, som du kan se herunder, får man virkelig syn for sagen. Her valgte hun nemlig at åbne hendes blazer, så der var frit udsyn til hendes barm.

@alexanderwangny

“ready to suck souls.” stay tuned for the full alexanderwang CUPID’S DOOR film. talents @juliafox and @nikitadragun #alexanderwang #cupidsdoor

♬ original sound – alexanderwang