Matthew Perry måtte i den grad gøre en ekstra indsats, da han gerne ville have Julia Roberts med i tv-serien Venner. Hun opstillede nemlig et helt vildt krav.

I løbet af de 10 sæsoner der kørte af tv-serien ‘Venner’, har der været utallige gæstestjerner med. Brad Pitt, Bruce Willis, Danny DeVito, Winona Ryder m.fl.

Hollywood-stjernen Julia Roberts var også med som gæstestjerne i et af afsnittene. Der er tale om afsnittet i sæson 2, ‘The one after Superbowl’, hvor Matthew Perrys karakter, Chandler, forsøger at hooke op med en gammel skolekammerat, Susie ‘Underpants’ Moss, der blev spillet af Julia Roberts.

Det var dog på ingen måde let at få Julia Roberts med i tv-serien, hun havde nemlig et absurd krav.

Det var Matthew Perry selv, der havde taget kontakt til Julia Roberts for at høre, om hun ville være med i et afsnit. Det ville hun umiddelbart ikke, for hun sagde til Matthew Perry, at hun kun ville være med, hvis han skrev en afhandling om kvantefysik og sendte det til hende.

Det fortæller ‘Venner’-produceren, Kevin Bright til mediet The Hollywood Reporter.

Ifølge Kevin Bright, så valgte Matthew Perry at tage udfordringen op.

“Det er min forståelse, at det var lige, hvad Matthew gjorde, og han faxede det til hende den efterfølgende dag,” fortæller han.

Alexa Junge, der var manuskriptforfatter på ‘Venner’ fortalte, at Julia Roberts hurtigt fik et godt øje til Matthew Perry, da de var begyndt på optagelserne.

“Hun var interesseret i ham, fordi han var så charmerende. De flirtede meget med hinanden på settet, og de fortsatte med at skrive med hinanden. Faktisk så hjælp vi manus-forfattere med at svare på nogle af beskederne ,” lyder det fra Alexa Junge til mediet.

‘Forholdet’ mellem Matthew Perry og Julia Roberts varede dog ikke længe.