Sangerinden og skuespilleren Julie Steincke er indlagt på hospitalet.

Skuespiller og sangerinden Julie Steincke måtte tilbringe sin tirsdag på hospitalet, efter hun pludselig fik et ildebefindende.

Det fortæller hun nu på sin Instagram profil.

“Ville egentlig ikke nævne det, men siden jeg er lidt ude af drift pt, så er dette grunden til, at jeg er stille og ikke svarer på alle mails etc. I tirsdags til min TRX-time fik jeg et ildebefindende og røg på hospitalet og fik en masse undersøgelser, da jeg ikke kunne stå op uden at vælte,” skriver Julie i sin Instagram story.

Lægerne fandt ud hurtigt af, hvad der var galt, og det viste sig heldigvis ikke at være noget farligt.

“Jeg har øresten/krystaller, og det driller med min balance, og jeg har konstant kvalme, så indtil de finder vej tilbage, så føles det som at være på en karrusel, så lige nu ligger jeg ned og lærer at være tålmodig. Ikke så fedt når man har to små drenge. Godt farmand er hjemme fra Norge i dag,” afslutter Julie sin story, hvor der er et billede af hende liggende i en hospitalsseng.

Julie, der er mor til sønnerne Storm og Felix, som hun har med skuespiller Henrik Lund, er dog kommet op fra sengen igen og er i bedring. Det fortæller hun i endnu en story.

“Som I kan se, er jeg kommet op, og nu har jeg fået nogle søsygepiller, og de skønne øvelser, jeg har fået af øre-næse-halslægen, har virket.” Og fortsætter:

“Jeg kom hjem fra hospitalet tirsdag nat, efter jeg havde været der hele dagen, for vi kunne ikke finde ud af, hvad det var, så jeg skulle lige undersøges for forskellige ting. Men alt er vel, og jeg er i bedring, og jeg kan gå nu og er ikke lige så søsyg, og det skal nok gå over.”