Den berømte krimiforfatter har meddelt, at han er nødsaget til at aflyse sin planlagte bogturné i Tyskland.

Da flere store stjerner fremmødte til gallapremieren på filmen “Den Grænseløse”. Gallapremieren , var det uden den berømte krimiforfatter Jussi Adler-Olsen, som står bag hele den populære Afdeling Q-serie.

Selvom det var en melding, som ikke faldt i god jord hos forfatteren selv, regnede man ikke med, at han ville melde fra til fremtidige events, men nu er netop det blevet scenariet. 

Det skriver B.T.

Jussi Adler-Olsen er nemlig blevet tvunget til at aflyse sin planlagte bogturné i Tyskland. Jussi Adler-Olsens personlige assistent, Elisabeth Ahlefeldt-Laurvig, har bekræftet aflysningen og afsløret, at forfatterens helbredstilstand er mere alvorlig end først antaget. “Hvad vi troede var et nyrestensanfald, har vist sig at være alvorlige rygproblemer,” forklarer hun. 

Den aflyste turné var planlagt til marts i Tyskland, et land hvor Jussi Adler-Olsen nyder stor popularitet. Det er et betydeligt tilbageslag for forfatteren, der for nylig udgav “Syv m2 med lås på”, den tiende og sidste bog i ‘Afdeling Q’-serien.

Fans og følgere af Jussi Adler-Olsen vil utvivlsomt være skuffede over nyheden, men mange vil også udtrykke støtte og ønsker om god bedring til forfatteren i denne udfordrende tid.