Overraskelsen i Mads Steffensen ansigt, var ikke til at tage fejl af.

I 2020 lød der en overraskende melding fra Mads Steffensen. Han havde sagt op på DR og skulle nu gå andre veje. Han er især kendt fra sin værtsrolle på DR-programmet ‘Kender du typen’ og for DR-radioprogrammet ‘Mads og Monopolet’.

Da Mads Steffensen tog afsked med DR, blev han i stedet podcastvært hos Podimo, hvor han har programmet ‘Mads og A-holdet’. Podcasten har samme koncept som radioprogrammet på DR, hvor et monopol bestående af tre kendte danskere, løser lytternes dilemmaer.

Runder stor milepæl

Og nu har podcasten rundet en stor milepæl hos Podimo. Derfor blev Mads Steffensen i går overrasket og fejret. Det deler han på sin Instagram, hvor han i sin story har delt videoer fra fejringen.

Man ser blandt andet Mads Steffensen komme ind i lokale, hvor der bliver jublet og spillet musik da han træder ind – og efter hans ansigtsudtryk at dømme, så var han bestemt ikke forberedt på fejringen.

På en kage, kan man se at der står “tillykke med de100.000 følgere” og så er Podimo tagget.

I en anden story skriver Mads Steffensen, at han blev overrasket af holdet og at der igen i morgen (i dag, fredag, red.) er et nyt afsnit ude, at podcasten som altså nu har rundet intet mindre end 100.000 følgere.

Du kan se det hele på Mads Steffensens Instagram her.