Khloé Kardashian fik en besked, som ingen kvinde har lyst til at høre. Hendes kæreste ventede barn med en anden kvinde, mens de selv ventede barn nummer to.

Khloé Kardashian har været i en situation, som man end ikke ville ønske for sin værste fjende.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez raser over video

Hun oplevede nemlig, at hendes kæreste gjorde en anden kvinde gravid, mens de selv ventede barn nummer to.

Inden da havde hendes daværende kæreste, Tristan Thompson, været hende utro flere gange. Denne gang var det dog anderledes, for der var kommet et barn du af det.

Hvad der kun gjorde situationen værre var, at det ikke var Tristan selv, der overbragte nyheden til den chokerede Khloé.

Siden da har hun arbejdet med at tilgive Tristan, som hun ikke længere danner par. Det har dog været svært for hende, og hun kæmper stadig med det.

Det er hendes tætte veninde Malika Haqq, der har afsløret, at hun har det svært med det, men at hun trods omstændighederne klarer det godt. Det fortæller hun i podcasten ‘Reality with the King’.

“Hun klarer det så godt, som man kan forvente af en i hendes situation,” siger hun, samtidig med, at hun ikke lægger skjul på, at episoden ødelagde meget af glæden ved at blive mor igen.

LÆS OGSÅ: Ne-Yos ekskone slår fast: Kommer ikke til at ske

“Hun er ikke den første, der oplever modgang i et forhold. Men der er nogle magiske stunder, som bare skal være magiske, og dem er hun blevet frarøvet. Og det har knust hende.”