Julia Fox har aldrig sagt nej til et frækt blik.

Den 33-årige skuespillerinde og model trådte ud til New York Fashion Week søndag aften i endnu et vildt outfit, iført en sort hættetrøje, der knap dækkede hendes bryster, og en lædernederdel med en påsat hestehale.

“Uncut Gems”-stjernen blev fotograferet på gaden i NYC i går og lavede et helt stilfuldt udtryk i sit hesteoutfit, som omfattede en sort maxi-nederdel med udskæringer ved numsen.

Fra midten af ​​det afslørende design hang en lang sort hale, der matchede den pelsede hale på hendes passende navn Thom Browne “Fox” taske ($3.300), som hun havde med på en anden udflugt i oktober sidste år.

Hun parrede sin nederdel med ride-tema med en langærmet sort crop-top, der blottede masser af underpuder og dækkede hendes hår med dens påsatte hætte.

Kanye Wests ekskæreste – som for nylig indrømmede at have fået Botox og fedtsugning – tilføjede sorte hæle støvler og matchende læderhandsker for at fuldende hendes NYFW outfit.

Se outfittet herunder:

Fox har vendt mange hoveder med hendes Fashion Week-looks de seneste dage, uanset om det var den beskåret, lodne jakke og stroppede mini-nederdel fra Seks , som hun bar i et nyligt Instagram-opslag , eller den rene kjole , hun bar uden bh på Alexander Wang-banen.

Med hensyn til hendes gang i den kontroversielle designers show i sidste uge, svarede Fox til en TikToker, da hun blev spurgt om hendes beslutning om at støtte Wang – som stod over for flere anklager om seksuelle overgreb i 2020 – i en nu slettet kommentar.

“2 b frank, jeg elsker aflysningskultur, men vi er nødt til at give plads til rehabilitering og for dem, der lægger i arbejdet og helbreder og lærer af deres fejl,” sagde Fox som svar til fanen, der spurgte, om de skulle deltage i “Amorens Showet med Dør-tema gik imod hendes værdier.