Nu fortæller parret om hvordan det har påvirket dem.

I mere end fire årtier har Keld og Hilda Heick underholdt danskerne fra Gedser til Skagen som en uomgængelig musikalsk duo.

Keld er i dag 78 år og Hilda 77 år. Parret er friske og i god form, men alligevel sættes nogle tanker i gang hos parret. Det gør der blandt andet, fordi der for ikke så længe siden var et dødsfald i parrets omgangskreds – nemlig June Belli.

Læs også: Sofie Linde afslører: Måtte sige stop

June Belli gik bort den 20. marts, 75 år gammel.

Keld og Hilda har især i deres yngre dage haft mange gode timer med Peter og June Belli, hvilket derfor betød, at Junes død også berørte dem.

“Vi havde slet ikke set det komme. Vi troede, at nu skulle hun nok få et par stille og rolige år uden de store bekymringer, fordi Peter jo havde været syg. Men det fik hun så ikke,” lød det fra Hilda i forbindelse med Junes død.

Læs også: ‘Badehotellets’ fru Madsen afslører: Dette særlige ønske kunne ikke blive opfyldt

Og nu fortæller parret, hvordan det har sat tankerne i gang hos dem.

Keld fortæller også at dødsfaldet kom fuldstændig bag på dem, og reflekterer over, om man kan dø af sorg. Peter Belli gik bort sidste år, og June blev derfor enke.

“Jeg kan da slet ikke forestille mig, at skulle leve uden Hilda,” lyder det fra Keld Heick som fortsætter:

“Jeg har også sagt, at hun bare vover at tage af sted før mig.”

Det fortæller han til BILLED-BLADET.

Parret fortæller også at de håber på, at kunne få lov til at blive gamle, uden at være syge – og dermed blive gamle på ‘en god måde’.

Keld og Hilda har tidligere fortalt at de indstiller karrieren den 6. februar 2026, præcis 45 år efter Hildas debut, og det år hvor hun fylder 80 år.