Den kendte tv-personlighed Kelly Osbourne har delt et sødt billede på Instagram. Billedet er et sjældent et af slagsen. Det er af hendes tre måneder gamle søn Sidney, der mødte påskeharen.

På billedet holder Kelly sin lille dreng, hvis ansigt er dækket af en lilla hjerte-emoji. Ved siden af er ​​påskeharen.

Selvom det ikke er bekræftet, så er det sikkert Kellys kæreste, Sid Wilson, der er personen indenunder påskeharekostumet. I hvert fald reagerede han på det søde foto med emojis af en mor mellem to røde hjerter.

Det er ikke første gang, at Kelly har delt små glimt af sit moderskab online.

I februar udtrykte hun sin respekt for arbejdende mødre efter at have landet sit “første job siden hun fik en baby”. Hun har også tidligere sagt, at hun ikke var klar til at dele detaljer om sin lille dreng.

Kellys mor, Sharon Osbourne, har også udtrykt sin begejstring for sit nye barnebarn og kommenterede på det seneste påskebillede af Sidney. Her skrev hun, at hun kunne huske de vidunderlige dage.

Det er nu tre måneder siden, at Sharon bekræftede, at Kelly og Sid havde budt deres første barn velkommen.

I afsnittet 3. januar af det britiske talkshow The Talk afslørede hun, at parret havde navngivet deres baby Sidney og tilføjede, at de nye forældre havde det “bare så fantastisk.”

Selvom Kelly stadig ikke har delt mange detaljer om sin søn, er det tydeligt, at hun er meget stolt og nyder hvert øjeblik af sit nye moderskabsliv.