Der bliver ikke flere retssager mellem den skandaleramte sundhedsekspert og keramikeren Kasper Würtz.

Christian Bitz skal nu i gang med at genopbygge sit gode navn og brand, der ligger i ruiner efter den årelange sag.

Syv års kamp i retten og ikke mindst i spalterne i flere danske medier er slut.

I dag har keramikeren Kasper Würtz og den skandaleramte sundhedsekspert Christian Bitz nemlig indgået et hemmeligt forlig, der slutter den årelange strid mellem dem.

Aftalen, som ingen af parterne vil have detaljerne frem om, er indgået, efter Kasper Würtz forleden blev tilkendt en millionerstatning.

Den faldt, fordi Christian Bitz og hans samarbejdspartner F&H ulovligt har kopieret og solgt udvalgt keramik, som Kasper Würtz stod bag.

Ifølge Finans.dk er de tre parter dog enige om, at nok er nok.

“Nu er der fundet en fornuftig løsning, der omsider gør det muligt for hver af os at komme videre i livet,” lyder det således fra Christian Bitz en pressemeddelelse.

“Jeg har valgt at fokusere på at få lukket sagen en gang for alle, således at jeg kan fokusere på min familie, min virksomhed og på at komme videre.”

“Det har altid vægtet mere for mig end økonomi,” lyder det på samme måde fra Kasper Würtz.

Da forliget er hemmeligt, er det uvist, om keramikeren faktisk får de over seks millioner kroner, som retten har tilkendt ham.

Han kan nemlig have valgt at tage imod et mindre beløb, men nu med sikkerhed for at han aldrig bliver mødt af nye modkrav og retssager fra Christian Bitz og F&H.