Kim Kardashian er en blandt mange kendisser, som er blevet sat i forbindelse med “slankemidlet” det sidste år.

Det populære slankekuremiddel har et stort ‘MEN’. Flere advarer om ekstrem fare.

Nu er der fare for, at lageret slipper op, og at diabetespatienter ikke kan få deres medicin.

Diabetesmidlet Ozempic er blevet slankefikseredes go-to middel, efter flere kendte er sat i forbindelse med det.

Og nu er spekulationerne i gang. Internettet mistænker nemlig Kim Kardashian, for at have brugt Ozempic til at tabe sig op til ‘Met Gala’, hvor hun på bare tre uger havde tabt sig hele otte kilo.

I 1990’erne var det in at være ‘Heroine Chic’.

Og nu et årti efter har fyldige former domineret. Dog virker det til den æra er ovre, og at 90’er fænomenet er på vej tilbage igen.

Det er begyndt som en trend på det sociale medie TikTok, hvor brugere under hashtagget #ozempic og #ozempicjourney postede videoer, hvor de stak sig i maveskindet og injicerede Novo Nordisk-lægemidlet.

Læs også: Jillian Michaels advarer.

På TikTok kunne man så følge flere igennem deres vilde vægttab uge for uge.

Lægemidlet nedsætter din appetit og skaber lyn-hurtige resultater, og trenden har siden da bredt sig fra TikTok platformen hele vejen til Hollywood.

En af de kendisser, som er blevet kædet sammen med brugen af diabetesmedicinen er Kim Kardashian.

Kim Kardashian har i et årti været et forbillede for fyldige former, men er nu tyndere end nogensinde.

I realityshowet ‘The Kardashians’ kunne man følge med i Kims kamp for at passe Marilyn Monroes gamle kjole, som hun havde et stort ønske om at have på til Met Gala.

På kun tre uger, fik Kim K altså raslet hele otte kilo af og kunne dermed slynge sig ned i den ikoniske kjole, hun nåede dog ikke helt den rigtige størrelse, kjolen kunne ikke lynes, men det kunne Kim skjule med en bolero.

Realitydronningen har dog aldrig indrømmet, at hendes imponerende hurtige vægttab var på grund af diabetesmidlet, men spekulationerne raser på internettet, om at Ozempiz har været årsagen til hendes lynhurtige vægttab.

Fx så er “Kim Kardashian weight loss drug” blevet googlet mere end 16 millioner gange, og Ozempic lægemidlet dukker op som topresultater.

Det er dog langt fra den ideelle kur mod de overflødige kilo. For selv om lægemidlet hjælper dig til mindsket appetit, så tager du kiloene på igen så snart du stopper med at spise Ozempic, der koster i omegnen af 1000 kr. om måneden.

Derudover bliver man også udmattet og får koncentrationsbesvær.

Sæt til side et øjeblik, det faktum, at diætdillen – som folk som Chelsea Handler, Elon Musk og Michael Rubin har undladt at deltage i – gør det sværere for diabetespatienter at udfylde potentielt livreddende recepter.