Tv-værten James Corden er blevet “udelukket” fra en berømt restaurant i New York for påstået “fornærmende” adfærd rettet mod personalet.

James Corden blev kaldt en “lille lille mand”, efter at han blev nægtet adgang til en restaurant for at have en ‘truende adfærd’.

Den tidligere Gavin og Stacey-stjerne blev smidt ud fra det populære Balthazar-spisested i New York City på grund af hans påståede “truende” opførsel.

Manageren for Balthazar sagde, at James var en “enormt begavet komiker”, men en “lille lille mand”, da han online delte detaljer om de påståede hændelser. Det skriver Daily Star.

Keith McNally tog til Instagram, hvor han detaljeret fortalte om en managerrapport, der angiveligt beskyldte James for at være “ekstremt grim” over for personalet ved to separate lejligheder.

Foto: Balthazar / Shutterstock

“James Corden er en enormt begavet komiker, men en lillebitte mand og den mest voldelige kunde til mine Balthazar-tjenere siden restauranten åbnede for 25 år siden. Jeg sparker ikke ofte en kunde ud af en virksomhed. I dag gjorde jeg. Det fik mig ikke til at grine,” skrev han. 

Restaurantens leder delte detaljer om “den sjove mands behandling af mit personale”, og tilføjede, at James havde opført sig “på samme måde i min tidligere restaurant, Cafe Luxembourg, for et par år tilbage”.

Under en påstået hændelse tidligere på måneden var James begyndt at “råbe som en gal” og gentagne gange fortalte han en tjener at “du kan ikke gøre dit job”.

I kommentarfeltet fandt manageren støtte fra følgere, der lavede sjov med og kritiserede James’ påståede opførsel.

“Min regel nummer et, stol aldrig på nogen, der er uhøflige over for tjenere eller dem, der hjælper dig på nogen måde,” skrev en person i kommentarfeltet.