Den kendte realitystjerne har indrømmet, at hun var bange, da hun for første gang skulle logge ind på de sociale medier, efter anden sæson af ‘The Kardashians’ fik premiere.

Den 38-årige Khloé Kardashian så ikke ligefrem frem til at logge ind på de sociale medier, efter anden sæson af ‘The Kardashians’ havde fået premiere på Hulu. Faktisk har hun indrømmet, at hun var ‘bange for at gå på nettet’ efterfølgende.

LÆS OGSÅ: Alec Baldwin er blevet far igen

I samme ombæring har hun også indrømmet, at det første afsnit i sæson to, var ‘en af de hårdeste episoder’, hun nogensinde har været nødt til at optage.

Alt dette har hun indrømmet i et opslag, som hun har valgt at dele på det sociale medie Twitter.

“Jeg elsker jer! Jeg har så suget så mange overvældende følelser til mig af at læse jeres tweets og kommentarer om premiereafsnittet,” skriver hun i sit opslag på det sociale medie.

“Jeg er nødt til at være ærlig; jeg var bange for at gå på nettet, men venner og familie blev ved med at fortælle mig, hvor kærlige og venlige alle var. Jeg besluttede at tage et kig på mig selv.”

Grunden til, at hun var bange for at logge ind på de sociale medier var, at hun i første afsnit i sæson to fandt ud af, at hendes ekskæreste, Tristan Thompson, havde var utro, da de besluttede at få deres nadet barn samen via en rugemor.

LÆS OGSÅ: Post Malone indlagt

Ikke nok med, at hun fandt ud af, at han havde været utro, så fandt hun også ud af, at han havde fået barn med den kvinde, som han havde været hende utro med.