Khloé Kardashian er tilsyneladende ikke tilfreds med, hvad der bliver efterladt af kommentarer på hendes Instagram.

Efter en grim kommentar, der såede tvivl om hendes vægttab, fik Khloé Kardashian nok. Hun valgte at lange ud efter den person, der havde skrevet kommentaren.

LÆS OGSÅ: Ashley Olsen er blevet gift med ‘hemmelig’ fyr

Ifølge det amerikanske medie US Weekly havde en person kommenteret et af hendes billeder, hvor vedkommende havde skrevet, at hendes ‘magre’ figur er ‘foruroligende’.

Den person, der havde valgt at kommentere på hendes Instagram-billede, anklagede tilmed den 38-årige realitystjerne for at tage semaglutid.

Ifølge FDA, der er de amerikanske lægemiddelmyndigheder, er der tale om et antidiabetisk medicin, der blandt andet sælges under navnene Ozempic og Wegovy, og bliver brugt til vægtkontrol.

Og det fik altså Khloé til tasterne, da hun ikke ville høre på, at hun bliver anklaget for at have brugt sådanne midler i forbindelse med hendes vægttab.

Selv hævder hun, at det handler om hård træning, hvorfor hun kræver, at folk stopper med at komme med antagelser.

“Lad os ikke miskreditere mine mange års træning. Jeg står op 5 dage om ugen kl. 06.00 for at træne,” lød det fra hende, hvorefter hun fortsatte:

“Vær venlig at stoppe med dine antagelser. Jeg går ud fra, at nytår stadig betyder onde mennesker.”

Kommentaren blev efterladt på et opslag, der byder på billeder fra Khloés kontroversielle fotoshoot, som hun har haft med magasinet Sorbet.

LÆS OGSÅ: James Corden afslører: Derfor smuttede jeg

Blandt kommentarerne er det tydeligt at se, at der er forskel på, hvad folk mener om det. Der er mange, der roser hendes billeder, mens andre mener, at hun er blevet photoshoppet i en sådan grad, at hun ligner Taylor Swift.