Den kendte realitystjerne Khloé Kardashian har løftet sløret for, hvordan hun har det, efter Tristan Thompsons mors død.

Khloé Kardashian har valgt at hylde Tristan Thompsons mor, hvilket hun har gjort på det sociale medie Instagram.

LÆS OGSÅ: Ghislaine Maxwell forsvarer prins Andrew: Det er falsk

Det er et opslag, der har ladet vente på sig, da det er tre uger siden, at Andrea Thompson gik bort. Det kan naturligvis hænge sammen med, at det har været en svær stund for hende.

‘The Kardashians’-stjerne delte en række billeder af hende og Andrea på det sociale medie, hvor hun også skrev, at hun havde ‘undgået’ at tale om tragedien på nettet.

“Jeg har så meget at sige, men intet overhovedet,” skrev den 38-årige stjerne på det sociale medie. “Jeg har så mange følelser, og jeg føler mig stadig tom for følelser.”

“Dette har været en af de hårdeste stunder i så mange af vores liv. Men samtidig føler jeg mig velsignet over, at jeg er heldig at have haft nogen, der gør det så utroligt svært at sige farvel.”

Khloé, der også har kaldt Andreas død for umulig at ‘fatte’, bruger også lidt plads i sit opslag på at sende en hentydning til Tristan samt hans brødre, Dishawn, Daniel og Amari.

LÆS OGSÅ: Alec Baldwins kone med følelsesladet bøn

“Jeg ved, at du aldrig ville forlade dine drenge. De er hele din verden. De vil lære at leve med hullet i deres hjerter, fordi de er krigere ligesom deres mor. De har deres skytsengel ved deres side,” lød det fra hende.