Lamar Odom, som var gift med Khloé Kardashian fra 2009 til 2016, er i en ny dokumentar kommet med flere afsløringer.

Lamar Odom har valgt at åbne op om den mørke side af sit ægteskab med Khloé Kardashian, hvilket sker i en TMZ-dokumentar, der har fået titlen ‘Sex, drugs & Kardashians’.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian svarer endelig på, om hun vil have flere børn

Det skriver mediet People, der har fået et eksklusivt indblik i dokumentaren.

Mediet skriver, at Lamar Odom indrømmer, at han har udsat Khloé Kardashian for rigtig meget i løbet af deres ægteskab.

“Bag kulisserne trak jeg hende (Khloé Kardashian, red.) igennem en masse lort. Altså, lort, som I ikke kender til. For det lort, I kender til, og det, I tror, I kender til, er vanvittigt. Men de historier, som I ikke kender, er virkelig skøre,” siger han.

Han fortæller også, at det ikke var unormalt, at han fik besøg af andre kvinder, hvoraf flere af dem tilmed dukkede op på samme tid.

Det var dog ikke derhjemme, at han fik besøg af kvinderne. Derimod hentyder han til, at han fik besøg af dem, når han var ude at rejse i sin rolle som NBA-spiller.

I det klip, som People har fået mulighed for at se, afslører Lamar Odom tilmed også, at han var i et forhold med flere af kvinderne, mens han fortsat var gift med Khloé Kardashian.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Lamar og Khloé havde et meget turbulent forhold, der også startede lettere utraditionelt. Parret blev nemlig gift efter blot en måneds romantisk forhold tilbage i 2009.

LÆS OGSÅ: Emily Ratajkowski deler mundvand med ny mand

Egentlig blev parret separeret i 2013, men først i 2016 blev de officielt skilt. Årsagen til dette skulle angiveligt være den tidligere NBA-stjernes stofmisbrug.