Det er ikke alle, der er fans af et nyt opslag som Kim Kardashian har lavet, hvor hun reklamerer for en kommende undertøjskollektion.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af de billeder, der bliver delt af realitystjernen Kim Kardashian, der er blevet redigeret, inden de bliver delt.

LÆS OGSÅ: Kæresten fik barn med anden kvinde: Sådan har Khloé Kardashian det

Alligevel er hun blevet mødt af et kritik for et nyt opslag, hun har lavet på sin Instagram-profil, hvor hun reklamerer for en kommende undertøjskollektion.

“Gør dig klar til at få alles opmærksomhed i vores nye serie af undertøj i superblød silke og luksuriøs satin, der omslutter dine kurver,” skrev hun som tekst til det billede, hun havde delt ifølge Ekstra Bladet.

På Reddit var der dog mange brugere, der var hurtige til at pointere, at der vist var blevet leget lidt for meget med Photoshop, inden billedet blev delt.

“Jeg genkender overhovedet ikke Kim her,” er der en bruger, der har skrevet, mens en anden har svaret: “Det er fordi, hendes hoved er så dårligt photoshoppet.”

Ikke nok med det, så var der også en bruger, der gik så langt at skrive, at Kim Kardashian ser helt anderledes ud, hver gang hun lancerer et nyt produkt.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez raser over video

“Nyt produkt. Nyt ansigt. Hver nye udgivelse byder også på en ny Kim,” skrev vedkommende.