Kim Kardashian har i de seneste uger været genstand for en del kritik. Nu tager hun bladet fra munden, og reagerer på denne kritik.

Da Kim Kardashian i maj dukkede op på den røde løber til årets Met Gala i New York, var hun i ført en helt særlig kjole.

LÆS OGSÅ: Hailey Bieber sagsøgt

Hun havde nemlig formået at få tilladelse til at iføre sig en af Marilyn Monroes gamle kjoler. Og netop dette har ført til, at hun efterfølgende er blevet kritiseret af både fans og medier.

Dette skyldes, at der er blevet delt før og efter-billeder, der viser, at kjolen ikke just har haft godt af at være blevet båret af den 41-årige Kim Kardashian.

Kjolen havde hun fået lov til at låne af Ripleys Believe It or Not!, som har fået kjolen retur igen. På nye billeder af kjolen kan man se, at der ikke blot mangler en række krystaller, men også, at stoffet er blevet strukket ud på bagsiden.

Et af de første medier, der delte de før og efter-billeder, der nu har spredt sig på de sociale medier, var mediet PopCrave.

Hidtil har Kim Kardashian dog ikke udtalt sig om, at hun potentielt har ødelagt den ikoniske kjole, der før har tilhørt Marilyn Monroe.

Nu har hun dog valgt at tage bladet fra munden, hvilket sker i et interview med talkshowet ‘Today’. Her nægter hun, at der skulle være sket noget med kjolen, mens hun har haft den på under Met Gala.

“Nej. Ripley’s og jeg arbejdede så godt sammen. Det var personer iført håndsker, der gav mig kjolen på,” lød det fra hende.

Derudover fortæller hun også, at hun havde fået lavet en kopi af den originale kjole, som hun skiftede til, efter at have forladt den røde løber. Af denne grund havde hun kun den originale kjole på i mellem 3 og 4 minutter.

LÆS OGSÅ: Prins Harry ramt af stor sorg

“Det var noget af en proces. Jeg dukkede op i en morgenkåbe og hjemmesko, og jeg tog kjolen på i starten og gik op ad trappen. Jeg havde den nok kun på i 3-4 minutter,” forklarede hun.