Skilsmissen mellem Kim Kardashian og Kanye West har ikke været helt uden problemer. Blandt andet har Kanye West beskyldt ekskonen for ikke at give ham lov til at sine børn.

Den 45-årige Kanye West har flere gange hævdet på de sociale medier, at han ikke kan få lov til at se sine børn, som han har sammen med realitystjernen Kim Kardashian.

LÆS OGSÅ: Gik til angreb på forældre: Nu er Britney Spears forsvundet igen

Og det er tydeligvis ikke noget, som Kardashian er imponeret over. Det har hun gjort klart i et nyt afsnit af serien ‘The Kardashians’.

I dette afsnit kan man se, at hun taler med to af sine søstre, Khloé Kardashian og Kendall Jenner, hvor hun beklager sig over, hvordan hendes eksmand opfører sig på de sociale medier.

På et tidspunkt siger Kendall Jenner, at ‘alle de falske fortællinger, som folk tror på, er kommet fuldstændig ud af kontrollen’, kunne Kim Kardashian ikke gøre andet, end at erklære sig enig med sin 26-årige lillesøster.

“Det er udmattende. I dag er jeg bare udmattet,” lyder det fra den 41-årige realitystjerne, der tilsyneladende ikke har lyst til at kæmpe mere med sin eksmand.

Hun fortæller også sine søskende, at West ‘skrev, at han ikke må se børnene’ på Instagram, hvilket fik hende til at svare: ‘Du var her i morges. Stop denne fortælling’.

LÆS OGSÅ: Efter utallige rygter: Nu bekræfter Emily Ratajkowski

“Jeg orker ikke mere. Men jeg vil ikke diskutere frem og tilbage på internettet,” lyder det også fra Kim Kardashian.