Kim Kardashian er ikke just kendt for at være bleg for at smide tøjet. Og det har hun igen bevist, at hun stadig ikke er.

Den 41-årige realitystjerne har flere gange bevist, at hun intet har imod at smide tøjet. Det har hun ikke blot gjort flere gange på de sociale medier, men også i magasiner, reklamer mv.

LÆS OGSÅ: Ramt af helbredsproblemer: Bieber aflyser turné

Og nu har hun igen valgt at smide tøjet i forbindelse med billeder, der er blevet taget til et magasin. Denne gang har hun gjort det, fordi hun skulle have taget billeder til forsiden af magasinet Interview Magazine.

Ganske vist står hun ikke helt uden tøj, som hun har gjort ved flere andre lejligheder. Derimod står hun dog med røven bar, da der er intet, der blokerer for udsynet til denne.

Til trods for, at det er bagenden, der er i fokus, er det dog langt fra det eneste, der er iøjenfaldende ved billedet. Den kendte realitystjerne er nemlig næsten ikke til at kende på billedet.

I forbindelse med fotoshootet har hun nemlig valgt at ændre markant på sit udseende. Det har hun gjort, ved at farve både sit hår og sine øjenbryn platinblond.

LÆS OGSÅ: Britney Spears langer ud efter søn

Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at det kan være svært at få øje på, at det faktisk er Kim Kardashian, der er på billederne, der er blevet taget til Interview Magazine.