For nylig blev det bekræftet, at Kim Kardashian var gået fra Pete Davidson. Siden da har det været stille i forhold til realitystjernens kærlighedsliv.

I løbet af sine år som kendis, har Kim Kardashian dannet par med en række mænd. Senest har hun dannet par med den noget yngre Pete Davidson. Inden da dannede hun par med rapperen Kanye West.

LÆS OGSÅ: Rihanna scorer vildt job

Nu fortæller hun, at hun ikke har planer om at skulle date nogen i nærmeste fremtid. Derimod gør hun det klart, at hun har brug for noget tid for sig selv, før hun igen kan begynde at tænke på at date.

Det siger hun i mandagens udgave af tv-showet ‘Live With Kelly and Ryan’.

Som hun sandsynligvis også selv havde forventet, så var et af emnerne for aftenen naturligvis hendes kærlighedsliv. Derfor blev hun af værterne spurgt om, hvilken type mand, hun ser sig selv finde sammen med.

Efter at være blevet stillet dette spørgsmål, gør Kim Kardashian det meget klart, at hun ikke har planer om at date i nærmeste fremtid.

“Absolut ingen,” siger Kim Kardashian med det samme.

Hun siger også, at hun tidligere har talt om, at hun vil prøve at date ‘en læge eller en videnskabsmand eller en flok advokater’. Desuden understreger hun, at hun ikke er klar, og at hun ikke leder efter noget.

LÆS OGSÅ: Robbie Williams kommer til Danmark

“Jeg leder ikke efter noget. Jeg tror, at jeg har brug for at være mig selv og fokusere på at gøre min uddannelse færdig og på mine børn,” lyder det.