Det er ikke uvant for Kim Kardashian at blande sig i retssager i USA. Og nu har hun gjort det igen.

Den 41-årige realitystjerne har nemlig vist sig at være interesseret i en ny retssag, som har fået en del medieomtale i USA.

LÆS OGSÅ: Efter Top Gun-succes: Tom Cruise vil købe millionvilla i London

Konkret kræver hun, at den kendte rapper Gunna bliver løsladt fra sin fængselscelle, mens han afventer sin retssag. Det skriver TMZ.

Kim, der før har hjulpet flere personer med at komme ud af fængslet, sendte onsdag et opslag ud på Twitter, hvori hun delte et hashtag og et hint til en af Gunnas populære sange.

I sit opslag, der blev sendt ud til de mere end 73 millioner følgere, hun har på det sociale medie, skrev hun blot ‘#FreeGunna’ samt ‘Free P’ med to emojis, hvilket er en reference til hans sang ‘Pushin P’.

Gunna blev for nylig nægtet at blive løsladt mod kaution for anden gang i forbindelse med YSL RICO-sagen, og vil derfor skulle være bag tremmer i et fængsel i Georgia frem til januar, hvor hans sag vil starte.

Den amerikanske rapstjerne er blevet ramt af flere anklager, hvilket omfatter både besiddelse af stoffer med henblik på videresalg samt at modtage hælervarer.

LÆS OGSÅ: Nu reagerer Ricky Martin på incest-beskyldninger

Gunna nægter sig dog skyldig i alle anklager, og arbejder hårdt på at blive løsladt. Han har endda sendt et åbent brev om den amerikanske forfatning, som blev delt på hans fødselsdag.