Kim Kardashian fremviste sine berømte kurver i en lille g-strengs-bikini, da hun var på stranden i Malibu til et badetøjs-photoshoot i fredags.

Moren til fire gjorde sig til foran kameraet i en lille bitte pink bikini, og hun var ikke bleg for at gøre sig til foran kameraet.

‘SKIMS’-grundlæggeren bar en matchende bikini-top på med en lynlåsdetalje.

Kim, 42, trak lynlåsen ned for at afsløre sine kavalergang – kort før hun poserede i sandet.

Realitystjernen gjorde sig klar i den tynde pink bikini, mens fotografen og hendes team klædte sig i sweatere på den blæsende stranddag.

Efter en mere indpakket række billeder lynede brunettebomben hurtigt hendes top ned og tog sin sorte kappe på.

Kim K havde sit lange, mørke hår løst omkring sig for at få et vindblæst look, og valgte en røget øjenmakeup og pink læbestift til hendes læber.

Badedragten ser ud til at være en del af hendes ‘SKIMS’-badetøjslinje; ‘SKIMS’ udvidede for nylig fra kun at være loungewear og shapewear til nu at omfatte badetøj og tøj.

Sidste år tabte Kim K over 9 kilo, efter at hun ‘helt ændrede’ sin livsstil ved at skære ned på sukker og junkfood.

Hun tabte 7 kg inden ‘Met Gala’-en i maj 2022, og tabte sig yderligere til den følgende måned.

Kim havde afsløret til ‘Met Gala’, at hun tabte 7 kg på tre uger ved at skære kulhydrater og sukker fra, for at passe ind i den ikoniske kjole.

I juni 2022 afslørede Kim, at hun går til berømthedsfavoritten ‘Dr. Ghavami’ for at lave Morpheus-laser behandling som angiveligt skulle stramme maven ind og kalder det en ‘game changer’. 

I sidste uge viste Kim sin slanke talje frem i en lille sort bikini, mens hun poserede med sin lige så slanke søster ‘Khloe Kardashian’. 

I søndags delte Kim K en række bikini-billeder med tøj fra ‘SKIMS’.

Hun havde taget parykken på med de lange blonde platinlokker, hvor hun endda poserede ved siden af ​​en bil og oven på en motorcykel.

Se alle billederne HER

Kim er mor til fire børn med eksmanden Kanye West: North, ni, Saint, syv, Chicago, fem, og Psalm, tre.