Den amerikanske komiker og skuespiller er blevet anholdt, efter at være blevet taget på fersk gerning.

Andy Dack blev i sidste uge anholdt, fordi han blev grebet på fersk gerning i at stjæle elværktøj. Det skriver mediet Page Six, der også skriver, at han fortsat befinder sig bag tremmer.

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerne langer ud: Han klappede mig i røven

Mediet har fået fingrene i fængselsoptegnelser fra Santa Barbara County Sheriff’s Office, der viser, at den 56-årige komiker blev anholdt den 13. oktober.

Han har mulighed for at blive løsladt, men det kræver, at han betaler en kaution på 50.000 dollars. Det svarer til omtrent 380.000 danske kroner.

Hertil har mediet også fået indblik i retsdokumenter fra Santa Barbara County D.A. Disse dokumenter viser, at Andy Dick er blevet sigtet for indbrud i en privat bolig, hvilket han dog har nægtet sig skyldig i.

Politiet i Santa Barbara har forklaret, at de modtog et opkald, hvor der blev oplyst om et igangværende indbrud. Da de ankom, blev de af husejeren informeret om, at de ikke kendte Dick, og at han ikke havde tilladelse til at være på ejendommen.

Herefter valgte betjentene naturligvis at rette henvendelse til Andy Dick, som blev anholdt.

Hans advokat, Brian Mathis, har forklaret, at han er ‘sikker på, at yderligere fakta vil komme frem, der støtter Mr. Dick, efterhånden som denne sag skrider frem’.

LÆS OGSÅ: Billy Ray Cyrus forlovet: Hun er yngre end hans datter

Mediet TMZ skriver, at Andy Dick blev taget på fersk gerning i at forsøge at flygte fra ejendommen, efter at have stjålet elværktøj.