Selvom det ikke er mange dage siden, at den evigt populære Jonas Vingegaard måtte se sig slået af hans rival, så er der ekstra god grund til at klappe i hænderne i dag.

Jonas Vingegaard bed sig for alvor fast på danskernes læber, da han i sommers endte øverst på podiet i verdens største cykelløb. 

Og nu øjner hele Danmarks Jonas Vingegaard en ny stor triumf. 

For det legendariske cykelløb ‘Paris Nice’ er dårligt nok lakket mod enden, før arrangørene for verdens største cykelløb ‘Tour de France’ delte en besked, der i den grad må siges at være faldet i god jord hos danskeren. 

For tidligere i stod det sort på hvidt, hvad de sidste to etaper af Tour de France i 2024 byder på. 

Og det er helt anderledes end hvad cykelentusiasterne er vant til. 

Næstsidste etape byder nemlig på en hård bjergetape, inden den følges op af en enkeltstart, hvor der ligeledes er stigninger på menuen. 

Og med andre ord er det fantastisk for Jonas Vingegaard, der i den grad gør god figur, når han kører op ad. 

Det betyder dog samtidig, at man skal vinke farvel til turen på Champs-Èlysées. 

Og selvom der er over et år til, så glæder den evigt populære Jonas Vingegaard sig allerede. 

Det løfter han sløret for til Ekstra Bladet

“De sidste to etaper kunne nærmest ikke ligge bedre til mig. Næstsidste etape er der masser af højdemeter, lange stigninger og slutter med en stigning”. 

Han lægger dog ikke skjul på, at det først og fremmest handler om at genvinde titlen til sommer: 

“Først og fremmest er fokus på Touren i år, men jeg synes da, det er fedt at se de sidste par etaper og se, at det er noget, der passer mig rigtig godt”. 

Og Danmarks helt store cykelstjerne er da også spået til at blive en af de helt store favoritter, når verdens største cykelløb løber af stablen til sommer. 

Det bliver da også spændende at følge med i, når der tages hul på opgøret mod den forsvarende verdensmester Tadej Pogacar, der bestemt også har været omdrejningspunktet blandt alverdens cykelmedier.