For en kort stund var Elon Musk ikke længere verdens rigeste mand. Nu indtager han dog pladsen igen.

Elon Musk, der har skabt en formue som ejer af Tesla, købte for nylig det sociale medie Twitter.

LÆS OGSÅ: Han skød Lady Gagas hundelufter: Nu har han fået lang straf

For at finansiere købet af Twitter, måtte han sælge ud af sine aktier i Tesla. Det har fået indflydelse på hans formue, og onsdag mistede han pludselig titlen som verdens rigeste mand.

I stedet overgik titlen ifølge Reuters til franskmanden Bernard Arnault, som står i spidsen for LVHM, som er et konglomerat, der ejer flere luksuriøse mærker, herunder Louis Vuitton, Moët og Hennesy.

Det var dog kun for en stund, at de to rigmænd byttede plads. Kort tid efter var Tesla-ejeren nemlig tabe på Forbes-listens førsteplads.

Musks faldende formue blev forårsaget af Tesla-aktiens værdi, der er faldet meget i år. Dette har primært været forårsaget af, at mange investorer er nervøse for, at rigmanden bruger for meget tid og energi på Twitter.

Senere onsdag medførte en forbedring af Tesla-aktien, at Forbes igen kunne udnævne Elon Musk som den rigeste mand i verden.

LÆS OGSÅ: Afviser rygter om ny film: Det er ikke sandt

Magasinet har opgjort hans formue til at være i alt 1.300 milliarder kroner. Det er en formue, der stammer fra hans aktier i virksomheder som Tesla, Twitter, SpaceX og Neuralink.