Det er let at blive snydt bag skærmen, men faktisk er der en række meget høje kvinder i Hollywood, som du måske ikke har bemærket.

Du kan vitterligt blive bildt alt ind, når du sidder foran dit fjernsyn og ser en film. Et rigtig godt eksempel er, at Hollywood-stjernen Tom Cruise sjældent er lavere end den kvindelige modpart i sine film, og det er til trods for, at den 1.70 meter høje skuespiller rent faktisk ofte er lavere.

På samme måde er det også sjældent, at du faktisk lægger mærke til, hvor høje de kendte kvinder egentlig er, men du vil højst sandsynligt blive ganske overrasket.

Herunder kan du se et lille udvalg af kendte kvinder, der i den grad har nogle centimeter bag sig, og hvor det ikke altid er sådan lige til at se på skærmen.

Gwendoline Christie 

Hun er især kendt fra sin deltagelse i Star Wars og Game of Thrones, men det er ikke altid i tv-serien til at se, at den skønne skuespillerinde er hele 1.91m høj.

Elizabeth Debicki

Den samme højde finder vi hos australske Elizabeth Debicki, der er særligt kendt for sin rolle i filmen The Great Gatsby. Hun rager nemlig også 1.91 meter op i luften.

Ireland Baldwin

Da skuespillerparret Alec Baldwin og Kim Basinger dannede par, fik de en datter ved navn Ireland Baldwin. Hendes CV skriver både film, serier og modeljobs på sig. Ireland Baldwin måler hele 1.88 meter.

Maria Sharapova 

Hvis vi fjerner blikket fra skuespillere og i stedet kigger hen mod sportsstjerner, så dukker Wimbledon-vinderen Maria Sharapova op. Den russiske tennisstjerne har flere gange ligget nummer 1 i verden på tennisranglisten, og selvom hun er en høj kvinde med 1.88 meter bag sig, så er hun alligevel ikke den højeste på listen.