Den unge kvinde, der hævder at være Madeleine McCann, er på flugt fra sit hjemland, hvilket har fået amerikansk politi til at gå ind i sagen.

21-årige Julia Wendell, der hævder at være Madeleine McCann, er flygtet fra Polen, der er hendes hjemland, til USA.

Det skyldes, at hun har modtaget en række dødstrusler. Det skriver mediet Daily Star.

Den unge kvinde gik viralt på Instagram, da hun afslørede, at hun selv tror, at hun er den britiske Madeleine McCann, der forsvandt under en familieferie i Portugal i 2007. Dengang var hun 3 år gammel.

Julia hævder, at hun ikke kan huske store dele af sin barndom, og at hun aldrig har været behandle som en del af familien af sine forældre og søskende.

Hun hævder også, at hun er blevet misbrugt af en tysk pædofil, der ligner en mand, der var mistænkt i sagen om Maddie. Hun påstår også, at hun har fundet et billede af manden hjemme hos et ældre familiemedlem.

Øvrige ‘beviser’, hun har fremsat for, at hun er Maddie, inkluderer en plet i det ene øje, der minder om Madeleines. Samtidig hævder hun, at hun har hørt sin mor indrømme, at hun har ‘taget’ hende.

For nylig fortalte Dr. Fia Johansson, der er privatdetektiv og hjælper Julia, at det ikke har været muligt at finde hospitalsjournaler for Julia i Wroclaw, som er den by, hun angiveligt voksede op i, for de første fem år af hendes liv.

I de seneste uger har Julia været udsat for massiv kritik på nettet, hvilket har medført, at hun har slettet sin Facebook og TikTok, ligesom hendes Instagram er blevet fjernet.

Dr. Johansson har sørget for, at hun nu er blevet bragt til et sikkert sted i USA, efter hun modtog dødstrusler og beskeder om, at der var ‘en pris på hendes hoved’.

Ydermere er der også personer, der har forsøgt at snyde Julia, ved at udgive sig for at være nogle af hendes veninder, så de kunne lokke hende hen til et hotel.

Onsdag i denne uge delte Dr. Johansson et billede på Instagram, der viser, at hun og Julia befinder sig et sikkert sted i Californien.

Det er også på Instagram, at Dr. Johansson har afsløret, at hun har været i kontakt med de amerikanske myndigheder, som tager sagen ‘seriøst’.

“Vi har officielt indgivet en rapport til myndighederne om alle de trusler, der er fremsat online, og dokumenterer hver konto og enkeltperson, der er forbundet med at sprede trusler og usandheder vedrørende Julias sag og status,” skrev hun.

“Vi har delt alle e-mailadresse og konti på sociale medier, der har kommunikeret direkte med Julia – både med trusler eller forsøg på at lyve om deres forbindelse til hendes familie/Madeleines familie, for at lokke hende til deres land.”

“Som med trusler af denne karakter, tager amerikansk politi hendes sag alvorligt og ser på alle oplysninger/konti med forsigtighed og dyb bekymring.”

“Julia er tryg, og hun er glad. Hun vil gerne sige tak til alle, der har vist hendes medfølelse, forståelse og støtte, siden det hele begyndte.”

“At politiet nu er involveret i hendes sag, er gode nyheder. Vi vil også dele nogle positive opdateringer snart. Tak til jer alle for jeres omsorg og positive tanker til Julia!”

Julias familie har afvist hendes påstande. Ifølge Dr. Johansson har hendes mor og far også blokeret Julias nummer og nægter at få foretaget en DNA-test.