Kylie Jenner har delt et afslørende billede på de sociale medier, som hun dog var hurtig til at slette, da hun fik kritik.

‘The Kardashians’-stjernen plejer ikke at være bleg for at dele ud af hud på de sociale medier, men alligevel mener folk, at hun denne gang gik for vidt.

LÆS OGSÅ: Taylor Swift skal giftes

I forbindelse med et billede, der blev delt med henblik på at promovere hendes kosmetikbrand, var der flere af hendes følgere, der gav udtryk for, at det var ‘for meget’.

Den i dag 24-årige realitystjerne delte et billede, hvor hun var iført en afslørende kjole, mens hun holdt en lipgloss i hånden.

Hvad der dog især blev kritiseret var, hvor hun havde valgt at holde denne lipgloss. På billedet valgte hun nemlig at holde den lige over sin kavalergang, hvilket ikke alle var fans af.

Op til flere gav nemlig udtryk for, at hun var ‘gået for langt’ med det billede, hun delte. Kritikken handlede primært om, at fans mente, at der ikke behov for at dele et billede af en sådan ‘seksuel karakter’.

Tilsyneladende gik det hurtigt op for Kylie Jenner, at det ikke var alle, der var lige store fans af dette billede, hvorfor hun var hurtig til at få det slettet igen.

LÆS OGSÅ: Stjerne blev indlagt: Nu er årsagen afsløret

Blot få timer efter, at det oprindeligt var blevet delt på Instagram, er det blevet fjernet igen, hvilket sandsynligvis skyldes, at billedet på kort tid fik en del kritiske kommentarer.