Kylie Jenner, der i mange år har dannet par med rapperen Travis Scott i perioder, er igen blevet single.

Kylie Jenner og Travis Scott har i mange år været et af de mest celebre par verden over. Men nu er det slut – igen.

LÆS OGSÅ: Jessie J deler lykkelig nyhed

Parret er flere gange gået fra hinanden, fordi de har haft svært ved at få tingene til at hænge sammen.

Tilbage i februar 2020 besluttede sig for at give deres forhold en ny chance. Siden da har det fungeret, men nu lyder det, at deres forhold igen er kommet til sin ende.

Til trods for deres forsøg på at redde forholdet, har det ikke været muligt, og Kylie Jenner og Travis Scott har derfor besluttet sig for at gå hver til sit.

Det skriver det amerikanske medie US Weekly, der har talt med en kilde tæt på det nu tidligere par.

“Kylie og Travis er gået fra hinanden igen. Det var meningen, de skulle bruge ferien sammen, men hun tog til Aspen med sin familie og venner,” lyder det fra kilden til US Weekly.

Kilden, som er anonym, fortæller også, at det ikke er noget nyt, at Kylie Jenner og Travis Scott er gået fra hinanden. Samtidig hentyder kilden til, at det ikke kan udelukkes, at de finder sammen igen.

“Det er sket så mange gange før, og alle ved, de tit er går fra hinanden og finder sammen, men de forbliver altid venner og gode forældre,” siger kilden.

LÆS OGSÅ: Shakira er knust: Eksmanden havde affære med ny kæreste

Indtil videre er det kun kilden, der siges at være tæt på at det nu tidligere par, der har meldt ud om det. Det betyder, at deres brud hverken er blevet bekræftet af Kylie Jenner eller Travis Scott.