Tilsyneladende spillede Kris Jenner en stor rolle i Kylie Jenners fødsel. Og sandsynligvis en større rolle, end de fleste andre.

Det har Kylie Jenner afsløret i et interview med James Corden på ‘The Late Late Show’ denne uge. Her fortalte hun nemlig, at Kris Jenner ikke blot være med inde på selve fødestuen.

LÆS OGSÅ: Emily Ratajkowski dropper manden

Da hun skulle føde Stormi, som er Kylie Jenners første barn, var det nemlig Kris Jenner, der legede læge. Hun stod nemlig for at tage imod barnet – og endda på egen hånd, om end der var professionelle til stede.

Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Kris Jenner, der også var med, da Kylie besøgte James Corden, gjorde det dog klart, at hun ikke tage imod barnet med ‘bare hænder eller noget’.

Det lyder derfor som om, at der har været styr på det hele, og at Kris Jenner har været iført rette påklædning. Alligevel har det dog sandsynligvis være en noget besynderlig situation.

Anden gang var det ikke Kris Jenner, der tog imod Kylie Jenners barn. Det betyder dog ikke, at hun ikke var med. Da hun fødte anden gang, havde Kris Jenner nemlig fået kameratjansen.

LÆS OGSÅ: Derfor tog Meghan Markle ikke med prins Harry

Det er rapperen Travis Scott, der er far til begge Kylie Jenners børn. Deres datter har fået navnet Stormi, mens deres søn hedder Wolf. Parret har dog meldt ud, at de vil ændre barnets navn, da de ikke er tilfredse med det.