Lamar Odom valgte ikke at holde igen, da han for nylig udtalte sig om sin ekskone Khloé Kardashian.

Den tidligere basketballspiller havde tilsyneladende ikke problemer med at tale i knap så pæne vendinger om sin ekskone, Khloé Kardashian, da han for nylig talte med Page Six.

LÆS OGSÅ: Travis Barker er blevet indlagt

Han gik endda så vidt at lave en sammenligning mellem Khloé Kardashian og en af hans andre ekskærester, Taraji P. Henson.

“Jeg tror, ​​at forskellen mellem Taraji og Khloé er, hvordan de blev opdraget. Deres opvækst, som gør folk anderledes og påvirker måden, de tænker på,” lød det fra den 42-årige tidligere NBA-stjerne.

“Jeg mener, ​​Taraji er dygtigere i det, hun gør som skuespillerinde sammenlignet med, hvad Khloé gør,” lød det også fra Lamar Odom, der til trods for dette også kaldte Khloé for ‘en fantastisk kone’.

Den tidligere basketballspiller var gift med realitystjernen fra 2009 til 2016. De to havde et meget tumultarisk forhold, der blandt andet har været præget af, at Lamar flere gange var hende utro.

Han afslørede desuden overfo Page Six, at hvis han skulle finde sammen med en af sine ekskærester, så ville det være den 51-årige Empire-skuespillerinde, som han datede i 2009, inden han fandt sammen med Khloé Kardashian.

LÆS OGSÅ: ‘The Kardashians’-stjerne deler vovet billede: Kun kasketten blev på

“Jeg elsker Taraji. Det er en kærlighedsting. Det handler om, hvem du elsker. Taraji er en sej pige. Faktisk er hun her i L.A. Jeg så hende til BET Awards i juni. Så måske kommer jeg til at prøve lykken igen,” sagde han.