Lana Del Rey har forkælet sine følgere med et billede, hvor intet er blevet overladt til fantasien.

Lana Del Rey, hvis borgerlige navn er Elizabeth Woolridge Grant, har valgt at annoncere sit nye album på helt særlig vis.

Den amerikanske sangerinde har nemlig valgt at forkæle sine følgere med et billede, hvor det ikke er meget, der er overladt til fantasien.

Den 37-årige sangerinde har udgivet otte album i sin karriere, og om et par måneder sender hun sit niende album på gaden.

Det nye album, der har fået titlen ‘Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd’, skulle egentlig have været udgivet den 10. marts, men sådan bliver det ikke.

I forbindelse med annonceringen af det nye album, har Lana Del Rey afsløret, at det ikke udkommer den 10. marts som planlagt. I stedet vil det blive udgivet 14 dage senere, da det er blevet udsat til den 24. marts.

Det er dog ikke det faktum, at albummet er blevet udsat, der har skabt stor opmærksomhed omkring det nye album. Og det er heller ikke den trackliste, som hun i samme ombæring har valgt at dele.

Derimod er det et billede, som den 37-årige stjerne valgte at bruge til at dele de ovenstående informationer.

På et af de billeder, hun har delt, er der nemlig fri udsigt til et af hendes bryster, hvilket faktisk har medført, at det er blevet slettet fra Instagram, da det overtræder deres politik.

Billedet er en del af den visuelle pakke til det kommende album, kan dog stadig ses. Blandt andet er det blevet delt flere gange på Twitter. Billedet kan du se herunder:

Foto: Lana Del Rey / Twiiter

Lana Del Rey udgav ikke blot ét, men to album i 2021, hvor hendes seneste album ‘Blue Banisters’ blev udgivet. Samme år udgav hun også albummet ‘Chemtrails over the Country Club’.

Ingen af disse blev dog offentliggjort med et tilhørende letpåklædt billede, som Lana Del Rey har valgt at gøre med nye seneste album, der lander inden længe.